Eindredactie

EindredactieDuidelijke taal

Of het nu gaat om een brief, jaarverslag of begroting; een tekst moet foutloos zijn en begrijpelijk voor de lezer. MW Tekst verzorgt graag de eindredactie op uw tekst.

Fouten maken een slordige indruk en geven de lezer een verkeerd beeld van de afzender. MW Tekst haalt de fouten eruit en zorgt voor een goedlopende tekst. Daar hoeft u zich dus geen zorgen meer over te maken.

Weet u goed wat u wilt vertellen, maar heeft u moeite met grammatica? Of wilt u graag nog een kritische blik over uw tekst? Met de eindredactie van MW Tekst hoeft u zich niet druk te maken over d’s en t’s, hoofdletters of kleine letters en de tussen-n.

MW Tekst verzorgt de eindredactie op alle vormen van tekst, zoals beleidsstukken, brieven, webteksten of artikelen. Uiteraard kijk ik de tekst na op correct taalgebruik, leestekens en grammatica. Maar wanneer u dat wilt, kan ik ook helpen om de tekst compacter, eenvoudiger en prettig leesbaar te maken. Voor elke doelgroep is een passend taalgebruik.

MW Tekst zet het mes in ingewikkelde zinnen en schrapt vakjargon.

Ik denk graag met u mee om uw tekst zo te schrijven dat uw doelgroep er goed mee uit de voeten kan. Duidelijke taal dus.

 

Communicatieadviseur en tekstschrijver