Is het alweer voorjaar? De voorjaarseditie van Hallo Vechtdal wijst er wel op! MW Tekst mocht voor de derde keer teksten leveren voor het magazine van woningstichting Beter Wonen Vechtdal.

Dit keer sprak ik onder andere met een enthousiaste medewerker, die leerde dat je van kantoorwerk ook moe kan worden. Een projectleider vertelde over de woningen die gebouwd worden. En ik sprak met de mensen waar het allemaal om draait: de huurders. Ik interviewde een huurder die haar huis uit moest voor een renovatie, maar dit beleefde als een vakantie. Ik dronk koffie bij een gezin dat in een kleinere woning is gaan wonen, maar er gelukkiger is dan ooit. En ik sprak een echtpaar dat eigenhandig de huurwoning verbouwde en daar elke dag nog blij mee is. Verhalen om met een glimlach te schrijven. Mooi werk!

Benieuwd naar het resultaat? Je leest het hier: Hallo Vechtdal april 2017