Hoera! MW Tekst is 3 jaar! En dat is best een feestje waard!

Drie jaar geleden begon ik aan een bestaan als ZZP’er. Een spannende stap; van een vaste baan bij de gemeente naar een ondernemersbestaan waarin elke euro zelf verdiend moet worden. Ik kan met recht zeggen dat ik in die drie jaar geen moment spijt heb gehad van mijn beslissing.

De afgelopen jaren heb ik mogen werken voor geweldige opdrachtgevers zoals Yellow Agency, Villa 5, Centrum voor Lokaal Bestuur, de gemeenten Tubbergen, Dinkelland, Oldenzaal, Ommen en Hardenberg en de provincie Overijssel. Artikelen schrijven, communicatieadvies geven, teksten redigeren en zelfs een boek schrijven; werk om trots op te zijn!

En ook de komende tijd is er genoeg te doen; in 2019 blijf ik actief als communicatieadviseur voor de provincie Overijssel. Daarnaast is er ruimte voor mooie schrijfklussen. Op naar de volgende mijlpaal!