Overheidscommunicatie

dan-gold-297904

Extra handen nodig op de communicatieafdeling? Een medewerker die tijdelijk uitvalt of extra communicatieve ondersteuning voor een specifiek project? MW Tekst heeft ruime ervaring in overheidscommunicatie en pakt projecten snel en enthousiast op.

Sinds 2007 werk ik op het prachtige terrein van de overheidscommunicatie. Ik ben in dit vak begonnen als communicatiemedewerker bij de gemeente Zwolle en heb gewerkt als communicatieadviseur voor de gemeenten Hardenberg en Ommen. Momenteel werk ik als tijdelijk communicatieadviseur voor de provincie Overijssel. Door mijn ruime ervaring ben ik breed inzetbaar. Ik werk graag voor de publieke zaak en heb plezier in het werk in een politieke omgeving.

Extra communicatie

Heeft u een project dat goed gecommuniceerd moet worden, maar dat u niet krijgt weggezet in de reguliere organisatie? MW Tekst kan worden ingehuurd voor extra inzet op communicatie. In overleg bepalen we hoe de werkzaamheden eruit zien en wat we van elkaar kunnen verwachten. Hierbij mag u in ieder geval rekenen op scherp politiek inzicht, een brede interesse in het publieke domein en ruime ervaring op verschillende terreinen.

Vervanging

Hebben uw communicatiemedewerkers te veel werk op hun bureau? Valt een medewerker tijdelijk uit door zwangerschap of ziekte? Dan zoekt u iemand die direct aan de slag kan. Door mijn ruime ervaring in verschillende gemeentelijke organisaties ken ik snel de weg in een gemeentehuis. Ik ken de gevoeligheden van het politieke speelveld en ben goed op de hoogte van de verschillende beleidsterreinen. Hierdoor kan ik snel instromen in een team en neem ik u direct werk uit handen.

Interesse? Neem gerust contact met me op.

Contact