Tekst schrijven

Tekst schrijvenTekst is overal; een nieuwsbrief voor uw klantenkring, een jaarverslag of een beleidsstuk. Een goede tekst schrijven is van groot belang om uw boodschap krachtig over te brengen. MW Tekst helpt u graag om uw boodschap om te zetten in een duidelijke en goed leesbare tekst. Samen met u bepalen we de doelgroep en bespreken we welke boodschap we willen overbrengen. MW Tekst denkt mee over een geschikte vorm en schrijft vervolgens een krachtige en prettig leesbare tekst. Hierbij zijn verschillende vormen mogelijk.

Ik zet mijn ervaring als journalist, communicatieadviseur en tekstschrijver graag in om uw verhaal te vertellen.

Artikel

Met een artikel in een magazine of krant kunt u uw verhaal goed vertellen aan uw doelgroep. MW Tekst heeft ruime ervaring in interviews en schrijft een tekst die uw doelgroep wil lezen, met de boodschap die u wilt overbrengen. Ik haal de kern uit uw verhaal en breng met een artikel uw boodschap krachtig over.

Nieuwsbrief

Wilt u uw doelgroep informeren over de ontwikkelingen op uw vakgebied, nieuws van uw organisatie of andere actualiteiten? Een nieuwsbrief is een goed middel om regelmatig onder de aandacht te komen. Maar dan moet die nieuwsbrief wel zo interessant zijn dat uw doelgroep hem wil lezen. MW Tekst denkt mee over onderwerpkeuze en schrijft de teksten zo dat ze aantrekkelijk zijn voor uw doelgroep.

Persbericht

Uw nieuws in de krant? Een goed persbericht helpt om uw nieuws in de media te krijgen. MW Tekst heeft ruime ervaring in het schrijven van persberichten, maar kent ook de andere kant; die van de redacteur die de persberichten ontvangt. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik persberichten zo schrijf dat redacties ermee uit de voeten kunnen. Dat vergroot de kans op goede plaatsing aanzienlijk.

Voorbeelden:

Artikelen voor de krant Hallo Vechtdal van Beter Wonen Vechtdal
Serie artikelen over voor- en vroegschoolse educatie voor de gemeente Dinkelland
Artikelen voor de themakrant over MijnDorp 2030 voor de gemeente Tubbergen

Eindredactie